Plateskjæring

Vi kan med våre maskiner skjære alle materialer, med unntak av herdet glass.
Flere produkter
|||

Plateskjæring

Vi kan med våre maskiner skjære alle materialer, med unntak av herdet glass.

Vannskjæring:

Med utrolig presisjon, kan vi skjære ulike dimensjoner og alle typer materialer som tåler vann - uten at det går på bekostning av kvalitet og egenskaper.

Metoden går ut på at vi skjærer med vann iblandet sand under 3600 bars trykk. Siden vannstrålen ikke fører til oppvarming av materialet unngår vi at det oppstår spenninger eller endringer i materialstrukturen.

Med vår moderne vannskjæremaskin blir kuttene svært fine, og krever lite etterbehandling.Noe som blant annet gjør det enklere å sammenstille ulike komponenter i mindre eller større konstruksjoner. Maskinen har en integrert chucks for rotering for skjæring av alle typer rør. Platekapasitet 200x1500x3000mm. Rørkapasitet Ø500mm, L2600mm.

Kan skjære i alle materialer som tåler vann, med unntak av herdet glass. Ingen termisk påvirkning. Ingen strukturforandring. Toleranse på 0,10mm

 

Brennebord:

Med våres CNC styrte brennebord av typen Ultrarex UXD-P 2500 som har et arbeidsområde på 2.500mm x 6.550mm. Med autogen kan vi skjære plater opp til 125mm stål, og med plasma kan vi skjære plater opp til 38mm.